Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тези дни ще я снимам,явно съм барнал някой прототип.
    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Искам да попитам има ли разлика в захвата на предната решетка на алфа 145 от 97 до 00 г ? Освен формата около емблемата друго променя ли се ?

Comment

• Има разлика в захващането,но не е фатална.На старата маска /преди фейса/ има като копчета под фаровете за захващане. Новата маска се захваща и за бронията,която е равна точно по средата,но старата е вдлъбната и трябва да се прави нещо като планка.Аз си смених моята с фейслифтовата,като съм я хванал само горе с двете болтчета на гредата.
        Last edited by gogo79; d.m.y г., 22:20.
        Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
        Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
        Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

• Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщение
          Има разлика в захващането,но не е фатална.На старата маска /преди фейса/ има като копчета под фаровете за захващане. Новата маска се захваща и за бронията,която е равна точно по средата,но старата е вдлъбната и трябва да се прави нещо като планка.Аз си смених моята с фейслифтовата,като съм я хванал само горе с двете болтчета на гредата.
          Мерси

Comment

• Да питам, колко пари ще излязат:
            - ляв фар
            - решетка
            - преден капак (сигурно ще се изправи)
            - ремонт на предната броня?
            VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
            Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
              Да питам, колко пари ще излязат:
              - ляв фар
              - решетка
              - преден капак (сигурно ще се изправи)
              - ремонт на предната броня?
              Фар - 30-40лв
              Решетка - 20-30лв
              Преден капак - изправяне не знам, боядисване поне 150лв, така че най-добре си намери същия цвят, и директно сменяй!
              Ремонт на бронята с боядисване - 70-80лв
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

• Мерси за бързия отговор, защото днес като се прибирах от село катастрофирах и съм я закарал колата на майстор. Но утре ще кача и снимки от случилото се и ще кажа какво е станало.
                VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
                  Мерси за бързия отговор, защото днес като се прибирах от село катастрофирах и съм я закарал колата на майстор. Но утре ще кача и снимки от случилото се и ще кажа какво е станало.
                  Съжалявам за случилото се колега, успех и евтино и бързо възстановяване!
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                  Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                  BMW 328i

Comment

• колеги, търся маншончета на жилата на скоростите. тия долу при кутията които са като хармоника. казаха ми че вървят обаче с жилата. видях че на жилото на съединителя на самара е подобно, но и то върви комплект.
                    дайте идея от какво може да станат.
                    точка

Comment

• Селениа, Кастрол или Лики Моли за JTD ?!
                      Моля ви без дълги коментари и спорове,
                      че вече има затворена тема за маслото.
                      sigpic
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
                      Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

• кажете в сф къде могат да ми претапицират корите при задната седалка (145). Ходих при момчетата на горубляне и ми казаха че имало много релеф и не се наемат

Comment

• Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщение
                          Селениа, Кастрол или Лики Моли за JTD ?!
                          Моля ви без дълги коментари и спорове,
                          че вече има затворена тема за маслото.
                          Колега аз бих ти препоръчал Agip 5W40 Evolution тъй като имам наблюдения от това масло и съм много много доволен, но ако си решил да вземаш от другите марки нека някой друг колега сподели

A passion for perfection --> ALFA ROMEO

Comment

• Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
                            кажете в сф къде могат да ми претапицират корите при задната седалка (145). Ходих при момчетата на горубляне и ми казаха че имало много релеф и не се наемат
                            Не се занимавай ... наистина ако някой се хване доста пари ще иска ... аз си купих от блъсната ... за 20 лв. двете от черна кожа ... отивай в някоя автоморга и ги отнасяй ... всъщност какъв цвят ти трябва ... моите старите са перфектни мога да ти ги подаря ама са от зелен плат
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                              Не се занимавай ... наистина ако някой се хване доста пари ще иска ... аз си купих от блъсната ... за 20 лв. двете от черна кожа ... отивай в някоя автоморга и ги отнасяй ... всъщност какъв цвят ти трябва ... моите старите са перфектни мога да ти ги подаря ама са от зелен плат
                              Ами те и моите са от зелен плат но целия е свлечен долу и седи като перде Ако твоите не ти трябват биха ми свършили много добра работа.

Comment

• количката алфичка 145 1.6 v16 ми мени убороти постояни и студена и топла а понякога ги задаржа на 2000 и непадат от какво може да е?

Comment

Working...
                                X